Bel

(030) 2313700

 

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag 11.00-15.00 uur

 

Drukte-indictie maandag t/m vrijdag:

Bustle indicator

Op zaterdag is het vooral na 14.00 uur druk.

Adres

Lange Smeestraat 41-43
3511 PV Utrecht

Computergebruik

In onze winkel kun je gebruik maken van een Windows computer om te internetten, te werken en/of te printen. Je kunt via deze computer 4 printers aansturen, zowel voor kleur als zwart-wit prints. Afhankelijk van welke printers al bezet zijn en wat jouw wensen zijn is het handig dat je even met ons overlegt welke printer je het beste kunt gebruiken.

Je kunt gebruik maken van Acrobat en van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint.). Wanneer je alleen van de computer gebruik maakt (zonder te printen) is het tarief 10 cent per minuut. Om ook andere klanten gelegenheid te geven kun je maximaal 30 minuten gebruik maken van deze computer.

Printen vanaf de computer

Wanneer je iets wilt printen via je mail, download dan eerst het bestand, open het en print. Direct vanuit de browser printen kan onverwachte resultaten geven, zoals kleurenprints in plaats van zwart/wit. Deze prints moet je wel afrekenen!

Moet je veel printen dan is het voordeliger om je bestanden op een stick te zetten en daarmee rechtstreeks vanaf een van de printers af te drukken.

Prijzen

Een overzicht van de mogelijkheden en prijzen vind je op deze pagina.

[laatste update: 06-03-2019]

POWERED BY DEVREPUBLIC