Bel

(030) 2313700

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9.00-17.30 uur
Zaterdag: 11.00-15.00 uur.

Drukte-indictie maandag t/m vrijdag:

Bustle indicator

Op zaterdag is het vooral na 13.00 uur druk.

Address

Lange Smeestraat 41-43
3511 PV Utrecht

Jullie trouwkaarten

Eén van de leukste dingen, vinden wij zelf, om te maken zijn trouwkaarten. Als er iets is waar een aanstaand bruidspaar goed over nagedacht heeft dan zijn het wel de uitnodigingen voor het grote gebeuren!

Wat...

Wij verkopen of maken geen standaardkaarten maar voeren wel jullie ontwerp in perfectie uit. Uitnodigingen voor de trouwplechtigheid, het diner, het feest, eventuele liturgieën voor een kerkdienst.... wij maken het. Ook de enveloppen (we hebben vele tientallen soorten!) en de adresstickers kunnen we voor jullie verzorgen.

...en hoe

Wanneer jullie een ontwerp hebben gemaakt (of laten maken) kun je bij ons terecht met de pdf-bestanden. Graag zien we je persoonlijk in de winkel - dan kunnen we het beste bespreken wat er allemaal mogelijk is, kun je naar papiersoorten kijken enzovoort. Omdat dit enige tijd kan vergen is het handig om hiervoor niet aan het einde van de dag langs te komen als het meestal druk is in de winkel.

Proef en planning

Wij maken altijd een proef voordat de kaarten in productie gaan, er kunnen daarna nog wijzigingen worden aangebracht mocht iets toch niet helemaal zijn zoals verwacht. Het is handig als je in de planning een dag of vier inruimt voor de periode van proef tot levering.

Graag tot ziens!

POWERED BY DEVREPUBLIC