Bel

(030) 2313700

 

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag 11.00-15.00 uur

 

Drukte-indictie maandag t/m vrijdag:

Bustle indicator

Op zaterdag is het vooral na 14.00 uur druk.

Adres

Lange Smeestraat 41-43
3511 PV Utrecht

Jullie trouwkaarten

Jouw trouwkaarten zijn in goede handen bij de Kopijwinkel in Utrecht. Een van de leukste dingen om te maken, vinden wij zelf, zijn trouwkaarten. Als er iets is waar een aanstaand bruidspaar goed over nagedacht heeft, dan zijn het wel de uitnodigingen voor het grote gebeuren! Kom eens langs in onze winkel en vertel ons jullie wensen.

Jouw trouwkaarten volledig naar wens gedrukt in onze winkel in Utrecht

Wij maken geen standaardkaarten, maar voeren jullie ontwerp in perfectie uit. Uitnodigingen voor de trouwplechtigheid, het diner, het feest, eventuele liturgieën voor een kerkdienst.... wij maken het. Ook voor de enveloppen en de adresstickers kun je bij ons terecht. Zo hebben jullie keuze uit tientallen soorten enveloppen. We hebben alles in onze winkel in Utrecht om voor jullie prachtige trouwkaarten te maken voor deze speciale gebeurtenis.

Kom langs met jullie ideeën

Hebben jullie al een ontwerp gemaakt of laten maken? Kom dan bij ons langs in de winkel met de pdf-bestanden. Tijdens dit bezoek bespreken we wat er allemaal mogelijk is en kun je bijvoorbeeld naar de verschillende papiersoorten kijken. Omdat dit enige tijd kan vergen is het handig om voor jullie trouwkaarten niet aan het einde van de dag langs te komen omdat het dan meestal druk is in onze winkel in Utrecht.

Ontvang altijd eerst een proefkaart

Voordat de kaarten in productie gaan, maken wij altijd eerst een proef. Zo kunnen jullie altijd nog wijzigingen aanbrengen, mocht iets toch niet helemaal zijn zoals jullie het voor ogen hebben. Het is handig als je in de planning een dag of vier inruimt voor de periode van proef tot levering. Wensen jullie meer informatie te ontvangen? Kom dan voor jullie trouwkaarten langs in onze winkel in Utrecht of neem contact op via 030 - 2313700.

POWERED BY DEVREPUBLIC