Bel

(030) 2313700

 

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag 11.00-15.00 uur

 

Drukte-indictie maandag t/m vrijdag:

Bustle indicator

Op zaterdag is het vooral na 14.00 uur druk.

Adres

Lange Smeestraat 41-43
3511 PV Utrecht

Onze print-service

Door te kiezen voor de copyservice van de Kopijwinkel is er veel mogelijk op het gebied van printen. Vrijwel alles kun je laten printen. Van zwart/wit tot in kleur, op papiergewichten van 60 tot 300 gram of op gekleurd papier, de mogelijkheden zijn eindeloos. Loop gerust eens binnen in onze winkel in Utrecht of geef online jouw bestelling door.

Maak gebruik van onze copyservice voor de mooiste persoonlijke kaarten

Waarvoor schakel jij onze kopieerservice in? Voor trouwkaarten of geboortekaartjes? Voor deze prachtige gelegenheden wil je natuurlijk dat de kaarten helemaal naar wens zijn. En dat begrijpen wij als geen ander. Daarom ontvangen wij jou graag in onze winkel, waar we de mogelijkheden laten zien. Zo tonen wij jou graag de verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen.

Denk ook aan boekjes, flyers en folders

Onze copyservice reikt verder dan het maken van persoonlijke kaarten. Ook voor flyers, folders, boekjes, CAD tekeningen en (wetenschappelijke) posters maak je gebruik van onze kopieerservice. In kleine of grote oplages, een klein of groot formaat, in kleur of zwart-wit. Jij bepaalt hoe jouw drukwerk eruit komt te zien.

Vertel ons over jouw ideeën

Heb jij al specifieke ideeën in gedachten? Doordat wij over een eigen dtp- en ontwerpservice beschikken, horen we graag jouw ideeën. Heb je nog geen specifieke wensen? Dan helpen wij je uiteraard ook graag. Samen bekijken we wat de beste keuzes zijn voor jouw drukwerk. Je bent van harte welkom in onze winkel om de mogelijkheden van onze copyservice te ontdekken. Ook kun je online jouw bestelling plaatsen voor onze kopieerservice.

Nieuwsbrief

POWERED BY DEVREPUBLIC