Bel

(030) 2313700

 

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag 11.00-15.00 uur

 

Drukte-indictie maandag t/m vrijdag:

Bustle indicator

Op zaterdag is het vooral na 14.00 uur druk.

Adres

Lange Smeestraat 41-43
3511 PV Utrecht

Uw rouwdrukwerk

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Een uitvaartverzorger neemt meestal de taak van het maken en versturen van de rouwkaart op zich. Als het wat meer dan 'standaard' moet zijn, kan het gebeuren dat de uitvaartverzorger niet over de technische middelen beschikt om het drukwerk naar de wens van de overledene of de nabestaanden te verzorgen.

Rouwkaarten, bedankkaarten

Wij maken uw kaarten volledig naar uw wens, alles is mogelijk.

Liturgieën en overig drukwerk

Wij verzorgen graag de boekjes of liturgieën voor de (al dan niet kerkelijke) uitvaart. Veelal gebruiken wij voor rouwdrukwerk Biotop-papier, dat is off-white en heeft een rustige uitstraling. Daarnaast bevordert de tint van dit papier de leesbaarheid doordat het minder schittert bij kunstlicht.

Grote spoed maar geen fouten

Het maken van rouwdrukwerk doorloopt bij ons een ander trajact dan de 'normale' producties. Ten eerste krijgt het de prioriteit die nodig is om het tijdstip vam de uitvaart op geen enkel moment in gevaar te brengen. Wij gaan zorgvuldig en behulpzaam met uw opdracht om. U kunt verzekerd zijn van een gepaste afhandeling en een nette neutrale verpakking van uw drukwerk.

Ook buiten winkeltijden

In overleg met u kunnen we ook buiten onze winkel-openingstijden met u communiceren. In dat geval krijgt u de privé-mail of het telefoonnummer van de medewerker die verantwoordelijk is voor uw opdracht.

Contact

Tussen 09.00 en 17.30 uur kunt u ons het beste bellen op 030-2313700. Buiten deze tijden kunt u mailen naar info@kopijwinkel.nl

Wij staan voor u klaar.

POWERED BY DEVREPUBLIC